Smokin' Bean

Triple Certified Coffee served in 100% Biodegradable and Compostable To Go Cups

Smokin’ Bean koffie heeft een drievoudige certificering. Rainforest Alliance, Fairtrade en biologisch. Er worden uitsluitend Arabica bonen gebruikt, welke komen van Fairtrade coöperaties uit Peru, Nicaragua en Bolivia. Deze bonen zorgen voor een zeer smaakvolle espresso blend. Geserveerd in milieu vriendelijke ‘to go’ cups of in een Smokin’ Bean KeepCup.

More artisan than traditional brands…. more accessible than niche brands

Gecreëerd door een team van gepassioneerde jonge professionals die hun stempel willen drukken. Het Smokin’ Bean team heeft een merk en blend ontwikkeld, dat door de gast enorm gewaardeerd wordt. Nu en morgen! Smokin’ Bean is de ‘coffee to go’ bij uitstek!

More than just the taste

‘Smokin Bean’ geeft om de bescherming, nu en in de toekomst, van onze prachtige planeet. Hierdoor hebben zij zich gecommitteerd aan transparante en duurzame werkmethodes voor koffie verbouwende gemeenschappen.

Fairtrade, Rainforest Alliance
en Organic gecertificeerd.
Het enige merk dat drievoudig gecertificeerde koffie verkoopt
in de to-go-markt.
'Smokin bean' koopt 100%
Arabica-bonen uitsluitend
via Fairtrade-coöperaties in Nicaragua, Bolivia en Peru.
De Bioware-bekers zijn
100% composteerbaar en wij gebruiken duurzame materialen
t.b.v. koffie.

Want to find out more about Smokin' Bean?

‘Smokin Bean’ is er om jullie blij te maken! Je mag er op vertrouwen, dat zij nooit compromissen zullen sluiten als het gaat om de kwaliteit van de koffie en de waarden die zij hoog houden. Fairtrade, biologisch en de Rainforrest alliance.

Informeer vandaag nog

We horen graag van je! Vul onderstaande gegevens in en wij zorgen er voor dat er zo spoedig mogelijk contact met je wordt gezocht.